Christian Eriksen prošao ljekarske preglede

Uskoro će biti predstavljen kao novi igrač Intera

Christian Eriksen prošao ljekarske preglede

Danac Christian Eriksen je prošao ljekarske preglede u CONI (Italijanski olimpijski komitet) centru u Milanu.

Eriksen, i dalje zvanično fudbaler Tottenhama, je stigao u Milan još jutros, nakon što su Nerazzurri pristali platiti Pijetlovima 20 miliona eura za njegov transfer.

Kako je Eriksen prošao ljekarske preglede, sada je još ostalo samo da potpiše ugovor sa Interom (što se u međuvremenu možda već i desilo), te da bude zvaninčno predstavljen kao novi igrač tima sa Giuseppe Meazze.

Sjajnog danskog veznjaka je ispred CONI centra sačekalo 50-ak navijača Intera koji su ga pozdravili kada je izašao na prozor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon toga su navijači Intera počeli uzvikivati njegovo ime, što je Danac "dokumentovao" kamerom svog mobilnog telefona.

Vjeruje se da bi Eriksen već u nedjelju mogao debitovati u dresu Intera, u meču Serije A sa Udineseom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi