4

Komentari (4)

Bhf111
Zaradio dovoljno para, idi legendo uzivaj u zivotu
Shojich07
Lud je ako nakon ovog što mu se desilo zaigra fudbal ponovno. Njemu je rizik poigrati fudbala "na male" sa rajom, a kamo li da izdrži napore koje donosi moderan fudbal.
Chupy
Nama obicnoj raji jarane tako izgleda. Ali, struka je struka. Vjerovatno je toliko analiza uradjeno, da imaju kristalno jasnu sliku njegovog zdravstvenog stanja. Mlad je, zeljan igre i dokazivanja. Ali, s obzirom da mu je zivot visio o koncu, ne vidim razlog ponovnog rizika. Steta jeste, ali bolje ne rizikovati. Finansijski je se obezbijedio za tri zivota. Ostaje zal za prerano zavrsenom karijerom. Ali zivot je preci jbg
JuventinoBK
Ma blind igra sa istim problemom bez problema :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti