Cibra: Nisam razmišljao kada je stigao poziv iz Jedinstva

Novo ime u bihaćkom klubu

Cibra: Nisam razmišljao kada je stigao poziv iz Jedinstva

Korpulentni napadač Armin Cibra jedno je od prvih novih imena u federalnom prvoligašu Jedinstvu iz Bihaća.

Obzirom da je s Milošom Galinom dogovoren raskid saradnje, prazninu u navalnom redu Bišćani su odlučili popuniti dovođenjem 24-godišnjeg Cibre, koji Pod boriće dolazi iz Famosa koji se takmiči u 2. ligi FBiH (Centar).

Cibra će se tako pojaviti na prozivci koju je bihaćki klub zakazao za 20. januar, a primarni cilj mu je, kaže, opravdati ukazano povjerenje i pomoći crveno-bijelima u nastavku sezone.

"Kada su me kontaktirali ljudi iz kluba, nisam uopšte mnogo razmišljao, vrlo brzo je pao dogovor. Dolazak u Jedinstvo je za mene iskorak i radujem se što ću igrati u klubu s takvom tradicijom i visokim ambicijama", kazao je za SportSport.ba 197 centimetra visoki Cibra, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Učinit ću sve da opravdam povjerenje vodstva kluba i trenera Vlade Jagodića. Jedva čekam da počnem s treninzima...", riječi su Cibre koji je u prvom dijelu sezone postigao pet pogodaka za Famos u ligi.

Uz Cibru, Jedinstvo je dosad dogovorilo saradnju i sa Nihadom Šerom koji je prethodno igrao za Bosnu iz Visokog.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi