Cihat Arslan do kraja sezone računa na Nikolića i Volotinena
Bivši trener olako se odrekao iskusnog napadača, a da pri tome nije našao zamjenu za nogometaša koji u Premijer ligi ima 100 postignutih golova. Novi trener svjestan je kakvog iskusnog napadača ima u timu i zato ga je vratio u rad s ekipom

Novi trener, nove zamisli i sistem rada

Cihat Arslan do kraja sezone računa na Nikolića i Volotinena

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su trenirali na Bilinom polju, crno-crveni se s novim trenerom Cihat Arslanom pripremaju za narednu utakmicu, kada u subotu na Tušnju gostuju kod ekipe Tuzla Citiya.

Danas su na treningu bili svi nogometaši, jedino je Fenan Salčinović trenirao odvojeno od ekipe, te on uz kartoniranog Vedrana Vrhovca neće konkurisati za ekipu u narednoj utakmici. Na treningu zajedno s ekipom treniraju i Samu Volontinen, koji je bio otpisan od bivšeg trenera Adnana Örneka. Ovaj golman do ljeta će ostati u Zenici, te je trenutno treći čuvar mreže iza Bojana Pavlovića i Fikreta Karajbića.

Stevo Nikolić također je bio otpisan od bivšeg trenera Adnana Orneka, ali je nakon razgovora s predsjednikom Aydinom Olgunom, te novim trenerom ponovo u trenažnom procesu s ekipom. Nikolić je drugi najbolji strijelac Premijer lige, igrač koji je postigao 100 golova u najjačem rangu takmičenja svakako da može još dosta toga dobrog donijeti ekipi kao što je Čelik. On će se kroz treninge pokušati nametnuti novom treneru za poziciju u ekipi.

Kada su u pitanju strani igrači Paschal Okoli i Ante Blažević predat je zahtjev za registraciju, ali još nije stigla potvrda iz Nogometnog saveza BiH da oni mogu nastupiti u subotu. Ostala dvojica stranaca, Azerbejdžanac Amit Guluzade i Selim Aydemir treniraju s ekipom, a zahtjev za registraciju rukovodstvo kluba predat će naredne sedmice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Usput Ornek,Alispahic,Jusufbegivic,Pavič i ovaj neki Šerbo su ljusi koji nikada nisu trebali voditi nk.Čelik
1 0
VelezmostarRA
Ovaj narod blesavi pare sve cine Boris pavic je izborio 7. Mjesto uz pomoc neki od dobrih igraca i placeni utakmica, nije evropu osvojio da ga toliko hvali te. Tuzio je Čelik vise puta. Samo moze kapa dole Kemalu Hafizovicu i Vladi Jagodicu ??? VOLIM TE ČELIK❤?❤
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi