Čelik na Tušnju bez Vrhovca, upitan i nastup Salčinovića
Vrhovac je protiv Slobode odigrao sjajan meč, te će se sigurno njegov izostanak osjetiti na terenu

Zeničani gostuju Tuzla Citiyu

Čelik na Tušnju bez Vrhovca, upitan i nastup Salčinovića

D. Kurbegović, foto: E. Haračić

Nogometaši Čelika nakon pobjede protiv tuzlanske Slobode u nastavku Premijer lige danas su trenirali na Bilinom polju.

Zeničani su jučer dobili i novog trenera Cihata Arslana, koji će voditi ekipu do kraja sezone. Novi trener svoj debi na klupi Čelika imat će već u subotu, kada crno-crveni gostuju na Tušnju kod ekipe Tuzla Citiya.

Novi šef struke već na samom startu ima veliki problem, budući da će narednu utakmicu zbog žutih kartona propustiti Vedran Vrhovac, koji je odigrao odličan meč protiv Slobode.

Njega bi u ekipi trebao zamijeniti Pascal Okoli, ako bude završena sva papirologija u suprotnom Luki Miletiću društvo na stoperskom mjestu pravit će mladi Harun Vardo. Od ostalih igrača, neizvjestan je nastup kapitena Fenana Salčinovića, dok su ostali igrači zdravi i spremni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo u prvom meču igranom na Bilinom polju, Čelik i Tuzla City podijelili su bodove, bilo je 1:1, gol za Čelik postigao je Dedić, dok je za goste pogodio Crnkić. Zanimljivo u subotu će i Čelik i Tuzla City na klupama imati nove trenere, Zeničane će predvoditi Cihat Arslan, koji je naslijedio Adnana Örneka, dok je s druge strane Slobodana Starčevića na klupi Tuzla Citiya zamijenio Mirza Varešanović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi