Cijeli stadion zviždao Neymaru, a onda je Brazilac jednim potezom sve preokrenuo
Navijači S. Arabije su zviždali Neymaru koji je htio izvesti korner, ali onda se sve promijenilo kada je Brazilac počeo da aplaudira...

Dobio ovacije navijača Saudijske Arabije

Cijeli stadion zviždao Neymaru, a onda je Brazilac jednim potezom sve preokrenuo

Endin Čaušević

Reprezentacija Brazila u prijateljskoj utakmici pobijedila je Saudijsku Arabiju sa 2:0, a sada ih čeka okršaj protiv Argentine.

Titeovi izabranici su s pola snage odigrali utakmicu protiv Saudijske Arabije i bez problema su upisali pobjedu od 2:0. U centru pažnje navijača S. Arabije bio je Neymar koji je imao zanimljiv "obračun" s njima.

Naime, prilikom izvođenja jednog kornera skoro cijeli stadion je zviždao Neymaru, ali kada je Brazilac počeo aplaudirati kao da su ga svi poslušali i počeli da isto rade. Samo nekoliko sekundi nakon zvižduka cijeli stadion je aplauzima nagradio najskupljeg igrača u historiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi