Cijeli svijet priča o nesportskom potezu Messija nakon utakmice

Imao je šta reći sudiji

Cijeli svijet priča o nesportskom potezu Messija nakon utakmice

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su iznenadili svoje navijače jer su na Camp Nou odigrali samo 2:2 protiv Girone.

Barca je bila veliki favorit u duelu katalonskih ekipa, ali su na kraju kući pjevajući otišli gostujući igrači. Blaugrana je imala prednost od 1:0 golom Messija, no sve se poremetilo kada je Lenglet dobio crveni karton. Girona je došla do preokreta, a Barca se uspjela nekako spasiti poraza.

Domaći igrači bili su veoma ljuti na glavnog sudiju zbog odluka na ovom meču, a posebno zbog toga jer je Lengletu dao direktan crveni karton. Nakon utakmice kapiten Barce, Lionel Messi, je prišao sudiji da mu uputi nekoliko kritika, a zatim je odbio da se rukuje s njim.

Ovaj potez se nije svidio španskim medijima koji su jutros osudili Messija jer se nije rukovao sa sudijom, te su poručili da bi Argentinac trebao biti kažnjen zbog nesportskog poteza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi