Barca narednog ljeta mijenja Suareza: Katalonci će birati između dvije zvijezde

Urugvajac odlazi

Barca narednog ljeta mijenja Suareza: Katalonci će birati između dvije zvijezde

Čini se kako bi urugvajski napadač Luis Suarez narednog ljeta mogao napustiti Barcelonu.

Suarez je na Camp Nou stadion stigao na ljeto 2014. godine iz Liverpoola, ali obzirom da će u januaru napuniti 32 godine, čini se kako Barcelona od naredne sezone više neće računati na njega.

To znači da će Katalonci krenuti u potragu za novim napadačem, a kako prenose španski mediji, izbor je sužen na dva imena - Roberto Firmino ili Harry Kane.

Oba fudbalera su standardna u svojim timovima i velike su zvijezde, tako da će Barceloni sigurno biti jako teško da izađe na kraj sa Liverpoolom ili Tottenhamom, ali svakako da ima sredstva kojima može dovesti jednog od njih dvojice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez je još uvijek jedan od najvažnijih fudbalera Barce, ali s obzirom na njegove godine teško je očekivati da mu i neka sjajno odigrana sezona može produžiti boravak u Španiji.

Top Komentari

luks-02
Suareza prodat več u zimskom roku a dotada ga posadit klupu za rezerve.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi