Cijeli svijet se smije bivšem igraču Reala zbog onogo što je rekao prije 15 dana
Arbeloa je nedavno izjavio da smatra kako Real Madrid može osvojiti sva tri trofeja ove sezone

Prozvali su ga "Nostradamus"

Cijeli svijet se smije bivšem igraču Reala zbog onogo što je rekao prije 15 dana

S. Pašalić

Teška noć je iza navijača Real Madrida nakon što je njihov tim ispao iz Lige prvaka.

Nakon što je osvajao naslov Lige prvaka tri godine za redom, Real je porazom na Santiago Bernabeu od Ajaxa 4:1 ispao iz ovog natjecanja i ostao bez prilike da stigne do novog trofeja.

Real je ispao i u polufinalu Kupa kralja od Barcelone, a nakon poraza u Primeri također od katalonskog tima 1:0 Real je praktično ostao bez ikakve šanse da dođe do naslova i u ligi.

Mnogi su vjerovali da tim iz Madrida može ove sezone osvojiti trofej u sva tri natjecanja pa je tako i bivši igrač Reala Alvaro Arbeloa nedavno izjavio upravo to.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Arbeloa je za Real igrao od 2009. do 2016. godine, a također je bio i član španske reprezentacije za koju je upisao 56 nastupa. On je nedavno u jednoj emisiji rekao da smatra kako Real može osvojiti i naslov u Primeri, i Kup kralja i Ligu prvaka, a nakon što je Real definitivno ostao bez ikakve šanse da osvoji bilo šta ove sezone izjava Arbeloe je postala hit na društvenim mrežama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad
I to ne obična, real je jedna velika hala!
0 1
Bulwyf
Jebo vas i jedni i drugi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi