Cijena fantastičnog Bosanca je sada 10 miliona eura

Bećir Omeragić ima brojne ponude

Cijena fantastičnog Bosanca je sada 10 miliona eura

M. Šljivak

Talentovani defanzivac Bećir Omeragić (18) povezuje se sa brojnim evropskim velikanima.

Švicarski fudbaler bh. korijena igra zaista sjajno u dresu Zuricha i privukao je ogromnu pažnju najboljih klubova Evrope, a za njegove usluge trenutno se bore tri italijanska kluba, Roma, Milan i Juventus.

Svi oni žele angažovati 18-godišnjeg defanzivca, a s obzirom da vlada veliki interes za usluge talentovanog fudbalera, rukovodstvo švicarskog kluba je odlučilo da mu poveća cijenu.

Zurich za usluge ovog tinejdžera sada traži 10 miliona eura. To je cijena za koju bi ga pustili da ide iz kluba i nemaju namjeru da ikome spuštaju cijenu.

Omeragiću se predviđa velika karijera. Trenutno je član omladinskih selekcija Švicarske, a NSBiH je pokazao interes za njegovim uslugama u budućnosti.

Ove sezone je standardan član prvog tima Zuricha i pruža fenomenalne partije iako ima samo 18 godina.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Ma neće ovaj za Bosnu igrat, cim mu se dize cijena
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi