Zbog Bosanca italijanski velikani vode veliku bitku
Foto - EPA

Bećir Omeragić ima brojne ponude

Zbog Bosanca italijanski velikani vode veliku bitku

M. Šljivak

Jedan od najtalentovanijih mladih defanzivaca u Evropi je 18-godišnji fudbaler Zuricha Bećir Omeragić.

Ovaj sjajni mladi fudbaler igra zaista fantastično i standardni je prvotimac švicarskog prvoligaša, a na terenu djeluje zaista fenomenalno, pa nije nikakvo čudo što mu ponude stižu sa svih strana.

Gotovo je sigurno da Zurich neće još dugo moći da se opire ponudama koje sa svih strana stižu za Omeragića. Karijeru bi ovaj 18-godišnjak mogao nastaviti u Italiji, a interes za njega pokazuju najveći klubovi iz ove zemlje.

Juventus, Milan i Roma pokušat će već u narednom prelaznom roku da angažuju Omeragića. Skauti ovih ekipa već odavno prate razvoj talentovanog Bosanca i svim silama će se boriti za njegov potpis.

Vidjet ćemo šta će na kraju odlučiti Omeragić, ali sasvim sigurno da je pred ovim momkom svijetla fudbalska budućnost.

Omeragić je standardni reprezentativac Švicarske, no ima pravo nastupa za selekciju Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

Bospol
Jos jedan u nizu menadzerskih clanaka od 300KM +pdv za promociju
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi