Ćikić: Potrudit ćemo se da pokažemo šta znamo

Trener SKK Student uoči meča sa Sutjeskom

Ćikić: Potrudit ćemo se da pokažemo šta znamo

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta će u okviru 20. kola Prve muške lige Republike Srpske na svom parketu u Kampusu dočekati ekipu Sutjeske iz Foče. 

Ovo će biti susret petoplasirane i drugoplasirane ekipe u šampionatu, koje imaju imperativ pobjede u nadolazećem susretu.

Naporan tempo, očigledno je uzeo danak pa tako strateg banjalučkog sastava muku muči sa povredama igrača. Ali i pored svega, optimizma u redovima plavo-bijelih ne nedostaje.

"Isti nas problemi muče kao i većinu sezone, nikako da budemo u kompletnom sastavu. Tako i ovu sedmicu imamo igrače koji treniraju "pod ručnom", te je intenzitet treninga prilagođen njima. Foča je ekipa koja sigurno ima tim i namjere za ligu BiH. Poštujemo ih maksimalno, naše utakmice su uvijek zanimljive, tako da ćemo se potruditi da sa igračima koji su spremni pokažemo sve što znamo. Vjerujem da će utakmica zadovoljiti ljude koji prate ovaj rang takmičenja, jer se radi o ekipama koje igraju brzo i agresivno", izjavio je za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Utakmica između Studenta i Sutjeske igra se u nedjelju od 20 sati u Kampusu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi