Ćikić: U Prijedor putujemo rasterećeni

Trener SKK Student pred derbi s Prijedorom

Ćikić: U Prijedor putujemo rasterećeni

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta će u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva gostovati ekipi Prijedora, što će ujedno biti derbi istog.

Na gostovanje idu bez rezultatskog pritiska, ali i s vjerom da će igru vratiti na stari kolosjek, kao i blago poljuljano samopouzdanje.

U Prijedor idemo rasterećeni, na noge kvalitetnoj i iskusnoj ekipi u ovom trenutku. Uopšte ne razmišljamo o rezultatu, već da unaprijedimo igru, podignemo koncentraciju i vratimo poljuljano samopouzdanje. Znamo protivnika od prošle godine iz finala, koji se dodatno pojačao, a poznato vam je da smo mi promjenili roster skoro u potpunosti. Nakon ove utakmice, neminovno je da će doći do promjena u našem klubu, koje zavise od uprave kluba", izjavio je za SportSport.ba trener SKK Student, Aleksandar Ćikić.

Utakmica 10. kola između Prijedora i Studenta igra se u nedjelju sa početkom od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi