Klis zaustavljen u četvrtfinalu Kupa BiH

Čilić: Nadam se da publiku nismo razočarali

Teme:

Na Gradskom stadionu u Konjicu danas je odigran revanš meč četvrtfinala Kupa BiH između Klisa i Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

Mnogobrojna publika u Konjicu mogla je uživati u dobroj fudbalskoj predstavi, ali gosti su na kraju bili ti koji su slavili i našli se u samoj završnici najmasovnijeg klupskog takmičenja u BiH.

Unatoč ispadanju, u Klisu ne skrivaju da su ponosni zbog ostvarenog uspjeha.

"Na kraju je možda presudila sreća. Mi smo odradili više nego što se očekivalo od nas uopšte, nadmašili smo sami sebe i šteta što na kraju nismo uspjeli postići barem još jedan gol, jer smo bili bolji u drugom dijelu. Kažem, nedostajalo nam je sreće", kazao je nakon utakmice prvotimac Klisa Semir Čilić za SportSport.ba, pa dodao:

"Takmičenje u Kupu za nas je gotovo, okrećemo se prvenstvu i već u nedjelju nas čeka utakmica sa Posušjem. Još jedan derbi."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Osvrnuo se Čilić i na podršku s tribina.

"Publika je bila sjajna, bili su naš dvanaesti igrač i svakako su nam tokom utakmice davali vjetar u leđa. Sve je lakše uz takav ambijent. Nadam se da ih nismo razočarali, jer smo ostavili srce na terenu", istakao je Čilić na kraju razgovora.

Top Komentari

RASanticeva
Glave gore - bili ste fantasticni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti