Cillessen agentu: Barcelona me želi? Ma šališ se

Novi golman Katalonaca

Cillessen agentu: Barcelona me želi? Ma šališ se

Barcelona je u ljetnom prijelaznom roku Claudija Brava zamijenila sa Jasperom Cillessenom. 

Golman holandske reprezentacije na Camp Nou je stigao iz Ajaxa za 12 miliona eura, a u razgovoru za klupsku televiziju je priznao da u početku agentu nije vjerovao kada mu je rekao da postoji šansa da dođe u Barcu.

"Kada mi je agent rekao da me želi kupiti Barcelona, pitao sam ga šali li se. Barcelona je najbolji tim na svijetu, sjajno je kada ih zanimaš. zbog toga sam se naježio", kazao je Cillessen. 

Cillessen je otkrio da nije oduvijek bio golman. 

"Fudbal sam počeo trenirati sa šest godina u lokalnom klubu, nakon čega sam otišao u NEC Nijmegen. Tri godine sam tada bio napadač, ali onda sam shvatio da me prihvali gol. Mama nije bila sretna zbog toga, ali sam je uspio uvjeriti na kraju. Ispostavilo se kao dobar potez", otkrio je Cillessen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U katalonskom klubu Cillessen će biti zamjena Ter Stegenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi