Fellaini na kraju sezone odlazi u Tursku?
Foto: EPA

Bešiktaš želi Belgijanca

Fellaini na kraju sezone odlazi u Tursku?

Belgijski fudbaler Marouane Fellaini bi nakon završetka tekuće sezone mogao napraviti pomalo iznenađujući transfer i zaputiti se u Tursku.

Prema pisanju ESPN-a, za Fellainija je ozbiljan interes pokazao Bešiktaš, čiji su čelnici već potvrdili da će iskusni veznjak biti jedna od njihovih najvećih meta narednog ljeta.

Marouane Fellaini je u izlaznoj godini ugovora sa Manchester Unitedom i najvjerovatnije će na kraju juna 2018. godine postati slobodan igrač, pošto novi još uvijek nije potpisan.

Osim Bešiktaša, za Fellainija se zanima još jedan turski velikan - Galatasaray.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Marouane Fellaini je član Manchester Uniteda od 2013. godine, kada je u transferu vrijednom 32,5 miliona eura stigao iz Evertona. Prethodno je Belgijanac marokanskog porijekla nastupao još za Standard iz Liježa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi