Cimirot seli u Bundesligu?

Dva njemačka tima žele bh. veznjaka

Cimirot seli u Bundesligu?

M. Šljivak

Veznjak grčkog PAOK-a i reprezentativac Bosne i Hercegovine Gojko Cimirot karijeru bi mogao nastaviti u njemačkoj Bundesligi.

Ovaj 24-godišnji fudbaler iza sebe ima zaista fantastičnu sezonu u Grčkoj. Odličnim igrama je privukao veliku pažnju na sebe, a posebno se za njegove usluge interesuju timovi iz Bundeslige.

Interes za Cimirota pokazuju  dva tima. U svojim redovima ga žele vidjeti Hoffenheim i Werder i oni će ga ovog ljeta pokušati angažovati.

Transfer bi trebao biti milionski. Tržišna vrijednost bh. fudbalera je sve veća i veća, a trenutno Cimirot vrijedi 3,5 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Upravo toliko novca su Hoffenheim i Werder spremni ponuditi timu iz Soluna, no sigurno je da će grčki velikan postaviti mnogo veću cijenu.

Cimirot je protekle sezone bio jedan od ključnih fudbalera PAOK-a. Odigrao je nevjerovatnih 49 utakmica i jedan je od najstandardnijih bh. fudbalera u Evropi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije