Cimirota prati klub iz Serije A
Foto: EPA

I Sassuolo zainteresovan za usluge bh. reprezentativca?

Cimirota prati klub iz Serije A

Italijanski mediji izvještavaju da je Gojko Cimirot već duže vremena na meti jedne od ekipa iz Serije A, te da njihovi skauti prate veliki broj nastupa bh. reprezentativca.

Kako prenosi Calciomercato osim skauta Werdera, i skauti Sassuola su u proteklom periodu pratili Cimirotove nastupe. Prema ovom italijanskom portalu skauti Sassuola su bili prisutni, na stadionu Nikolaidis, na utakmici njegovog PAOK-a protiv Panathinaikosa u Kupu Grčke.

Panathinaikos je slavio u ovom duelu rezultatom 2:0, a Gojko Cimirot je dobio svega nekoliko minuta na terenu, s obzirom da je u igru ušao tek u 88. minuti.

Poznato je da su za Cimirota zainteresovani brojni evropski klubovi, a u zadnje vrijeme kao najizglednije opcije su se spominjali Werder i Galatasaray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi