Čini se da je Kurzawa donio odluku o budućnosti

Ima samo jednu želju

Čini se da je Kurzawa donio odluku o budućnosti

Lijevi bek PSG-a Layvin Kurzawa donio je odluku o svojoj budućnosti.

Kako prenosi katalonski Sport, on je odlučio da u moru ponuda izabere Barcelonu i da od naredne sezone nosi dres ovog kluba.

Podsjetimo, Kurzawi ističe ugovor na kraju sezone i ne želi ga obnoviti sa Svecima pa se za njega interesuju brojni velikani. Najviše se do sada pominjao Arsenal, ali čini se kako su Topnici izgubili bitku od Barcelone.

Katalonci već neko vrijeme traže novog lijevog beka, a osim Kurzawe interesovali su se i za Thea Hernandeza iz Milana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, čini se kako je zajednički jezik na kraju pronađen s iskusnijim Francuzom i da je ta priča završena.

Kurzawa je prije PSG-a odlične partije pružao i u dresu Monaca pa se može reći kako je on provjerena opcija na poziciji lijevog beka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi