Legenda se vraća u Barcelonu? "Želim i dalje igrati"
EPA

U Japanu igra odlično

Legenda se vraća u Barcelonu? "Želim i dalje igrati"

Mediji u Španiji objavili su senzacionalnu vijest o mogućem povratku Andresa Inieste u Barcelonu.

Iniesta od ljeta 2018. godine nastupa u Japanu za Vissel Kobe. Za ovaj klub je dosad postigao 10 pogodaka i ubilježio 13 asistencija, a sjajne igre donijele su mu, između ostalog, i kapitensku traku.

O Iniestinim partijama u Vissel Kobeu piše i "Diario Sport". Ovaj list navodi kako Iniesta još ne razmišlja o završetku karijere, a s obzirom na formu, nije nemoguće ni da se vrati u Barcelonu i pomogne svom bivšem klubu koji ima problema u veznom redu.

"Moja namjera je igrati i dalje. Želim ponovo osjetiti te trenutke s loptom i travom", rekao je Iniesta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Još u januaru je Iniesta kazao kako ne bi imao ništa protiv povratka na Camp Nou, koji je, kako je kazao, njegov dom i da bi tu igrao bilo kada.

Prije nego što je otišao u Japan, Iniesta je cijelu karijeru proveo u Barceloni i sa katalonskim timom je osvojio ukupno 32 trofeja, uključujući i četiri Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Alves ih ima i vise, pa Xavi, Zlatan itd...a nisu je osvojili,kao ni Buffon, Casillas ..
0 0
zmijuga.loma
Jbt osvojis 32 trofeja, 4 lige prvaka i nikad ne dobijes zlatnu loptu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti