8

Komentari (8)

kiklop
Da se posteno gleda real je davno trebao biti izbacen, em krse finansijski fair play, em ih sudije guraju nenormalno
Nele.
Ma nastoji se ubit fudbal. Bilo je milina gledat Siti proteklih sezona, jedna atrakcija manje za uzivanje. A i taj finansijski fer plej je bas besmislen, onda odredite koliko se moze trosit za transfer ili po igracu i gotovo.
MaDaj
Nele, očigledno je da se pokušavaju zaštititi “veliki” klubovi koji su se proširili na svijetsko tržište i dobili masu stranih navijača tokom 90tih. Oni imaju veći budjet samim tim jer imaju jaču navijačku bazu.. dakle novi klub nemoze ugroziti njihov status velikog kluba jer nikad Neće biti u mogućnosti da ima Veću navijačku bazu i veći sponzorski ugovor Itd Itd ...
mikonen
Odlazak B.Silve još od početka sezone jasan, nema ama baš nikakve veze sa pomenutom kaznom.
Shik
Koji je klub sledeci...
Shik
Nesto se mutno sprema i krece da desava. Najvise mi je zao stoje bas fudbalsport prvi.Do sad se igrao fudbal na stadionu. A od sad van njega i tu nastaje cirkus.(bregzit velika Britanija)Traziliste gledajte.
Benjamingst
Bilo bi bolje da klubivi bogati mogu imati 4 stranca u svojim klubovima ostalo rodjeni u toj drzavi. A ne PSG ima od 11 igraca 10 stranaca I sve top igraci, Real isto... nesto se sprema od UEFE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.