Čini se da počinje rasulo u Manchester Cityju: Prva zvijezda najavila odlazak!

Klub u teškoj situaciji

Čini se da počinje rasulo u Manchester Cityju: Prva zvijezda najavila odlazak!

Manchester City je prije dva dana saznao informaciju da ga je UEFA izbacila iz Lige šampiona na naredne dvije sezone. 

To će sigurno biti veliki udarac, kako finansijski, tako i u igračkom kadru. Prvo se spominjalo da će trener Pep Guardiola gotovo sigurno napustiti klub nakon ovakvih informacija, ali sada je očiglednije da bi to mogla uraditi zvijezda iz veznog reda Bernardo Silva.

On je za portugalsku A Bolu rekao kako bi se volio vratiti u Benficu iz koje je vrlo mlad otišao. Ipak, nije precizirao kada bi to moglo biti, a Englezi već nagovještavaju da će otići iz Cityja uslijed spomenute kazne.

Silva o povratku u Benficu kaže sljedeće:

"Rekao sam to već nekoliko puta. Žalim jer sam otišao iz Benfice prerano i mislim da ću se vratiti. Ako me žele da se vratim, vratit ću se", kazao je Bernardo Silva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, on je u posljednje vrijeme jedan od najvažnijih fudbalera Građana jer je u dosadašnjem dijelu sezone postigao sedam golova uz sedam asistencija.

Osim Silve, u kontekst sa odlaskom iz Cityja nakon dovogodišnje kazne dovode se i zvijezde poput Sergija Aguera ili Raheema Sterlinga.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
Da se posteno gleda real je davno trebao biti izbacen, em krse finansijski fair play, em ih sudije guraju nenormalno
2 2
Shik
Nesto se mutno sprema i krece da desava. Najvise mi je zao stoje bas fudbalsport prvi.Do sad se igrao fudbal na stadionu. A od sad van njega i tu nastaje cirkus.(bregzit velika Britanija)Traziliste gledajte.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi