10

Komentari (10)

Opijum
HAHAHAHA KOVACEVIC MILION MARAKA? To onaj sto je samo u derbijima primio osam komada u dvije tekme?? MILION? HAHAHAHA
Opijum
Ups nije maraka nego eura, još gore bogte..
Presidente
igraci iz bih su trulje
Hellas
Zna se ko vodi za Bosnu Transfermarkt. U skladu sa tim i cijene.
Pikachu11
Cuj Vladan Kovacevic rupetina 1mil. O mila majko, a nije ni cudo ko postavlja cijene do nedavno je i Pidri bila vrijednost 500k momak kad vi god zavezao pertle na kopackama skocila bi mu vrijednost 100k.
Reuf
Pa pikacu ti ne vrijedis bi tri pisljiva graska,majmune jedan
Pikachu11
Adnanos
Godine igraca igraju veliku ulogu.
Pikachu11
Naravno ali hocu da kazem da cijene na TM nisu realne.Evo ti jedan primjer Vladimir Bradonjic 300k Ivan Jukic 400k Bradinjic duplo perspektivni i bolji igrac clan u-21 reprezentacije i mlađi 4 godine.Smijesno je da od Bradonjica vise vrijede Salcin500k,Đokanovic500k,Pidro350k i da istu vrijednost ima kao Sabanovic i Mustedanagic koji su skupa odigrali pola sata u PL.
Adohordas
Ivan Jukic ima kakav takav CV igrao je u Hrvatskoj i Poljskoj ligi,kao i Mustedanagic(Sparta) za Salcina,Pidru i Đokanovica nisi upravu jer momci igraju extra,imaju par nastupa za evropu gdje su odigrali odlicno protiv jakih ekipa,plus su mladi reprezentativci,a za Sabanovica fkt malo visoko jer lika nigdje nema pogubio se.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.