Cipetiću sjajne igre donijele porast cijene, ali je daleko od najskupljeg igrača Premijer lige

Solidan i u reprezentaciji

Cipetiću sjajne igre donijele porast cijene, ali je daleko od najskupljeg igrača Premijer lige

A. Čaušević

Dušan Bajević je promovisao nekoliko novih igrača u reprezentaciji BiH, a među onim koji se najviše istakao je i Branimir Cipetić.

Cipetić je postao konstanta u Širokom Brijegu, a i u reprezetnaciji BiH je pružio sasvim solidne partije protiv Italije i Sjeverne Irske.

U međuvremenu i ugledni Transfermarkt mu je povećao vrijednost, pa sada 25-godišnji desni bek vrijedi 500.000 eura.

Nekadašnji član Villareala je tako postao najvrijedniji igrač Širokog Brijega, ali je još uvijek daleko od najskupljeg igrača Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najvrijedniji eksponat bh. prvenstva je već neko vrijeme Vladan Kovačević čija je vrijednost duplo veća od Cipetićeve. Igrački karton golmana Sarajeva vrijedi 1.000.000 eura.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Cuj Vladan Kovacevic rupetina 1mil. O mila majko, a nije ni cudo ko postavlja cijene do nedavno je i Pidri bila vrijednost 500k momak kad vi god zavezao pertle na kopackama skocila bi mu vrijednost 100k.
9 19
Hellas
Zna se ko vodi za Bosnu Transfermarkt. U skladu sa tim i cijene.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi