Cipetić: Možemo biti samo bolji, rezultati će sigurno doći

Debitovao za Široki Brijeg

Cipetić: Možemo biti samo bolji, rezultati će sigurno doći

Hrvatski internacionalac Branimir Cipetić u prošlom kolu Premijer lige BiH debitovao je za NK Široki Brijeg.

Ovaj Splićanin je na Pecaru stigao iz Španije, tačnije tamošnjeg niželigaša Vitorije, a u svom prvom nastupu pokazao je kako će biti veliko pojačanje za "plavo-bijele" u nastavku sezone.

"Zadovoljan sam prvim nastupom u dresu Širokog Brijega. Siguran sam kako će moja igra biti i bolja kada se u potpunosti upoznam s novim saigračima pa i cijelom ligom. Uvijek ima prostora za napredak", kaže novi desni bočni igrač Širokog Brijega.

Utakmica protiv Slobode u kojoj je debitovao završila je bez pobjednika (2:2).

"Očekivali smo nezgodnu utakmicu protiv Slobode, znali smo da neće biti lako. Zasluženo smo poveli i bili puno bolja momčad u prvom poluvremenu, ali nas je onaj nesretni gol u sudijskoj nadoknadi dosta poremetio. Unatoč tome, odlučno smo krenuli u nastavak, na vrijeme postigli novi pogodak za vodstvo i onda se bespotrebno povukli nazad. To nas je na koncu i koštalo, u samoj je završnici uslijedio i pad koncentracije. Ponovno se pokazalo kako se nogomet igra do posljednjeg sučeva zvižduka", ističe Cipetić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema njegovom mišljenju Široki Brijeg je podbacio na početku sezone samo bodovno, ne i igrom.

"Jednostavno nam je nedostajalo malo sreće u oba uvodna susreta. Malo je nedostajalo da se sve okrene na našu stranu. I protiv Čelika i protiv Slobode bili smo bolja momčad na terenu. Naše pogreške su donijele radost protivničkim igračima. Ipak, sezona je tek počela, dosta je utakmica i bodova u igri. Budemo li radili kako treba i na vrijeme otklanjali svoje pogreške, rezultati će sigurno doći", zaključio je.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi