Selekcija Roberta Prosinečkog za primjer

Ćirinim stazama revolucije: U jedinstvu je snaga

11

Komentari (11)

roki-rokic
Hebo vas Ciro,sta je to on napravio osim sto je pokupio lovu od sponzora i sto mu je sincek maneger gurao svoje igrace a neki su bili uslovljenji kako im on mora biti meneger ili nema poziva u repku.
gumenakita
Nasima upravo treba trener kao Prosinecki koji ne hebe silu,on je dirigent nema tu igraca da ga pritiscu,kod Susica i Bazdarevica imam osjecaj da nisu bili vodje ekipe,sada se zna gazda,ako i nema Hajrovica ili nekog drugog njemu nema sta da se prigovara ili vrsi pritisak,on je svoj i to je super.
IzgubljeniSlon
U novinara Čulića kozje uši.
1981mostar
Kako okrenu stav, a do prije 2mj ga blajvao osimu mladjem. makar napisi pojeo sam govno koje sam posrao sam
Raikkonen
E nek si nam se nagovorio gospodine novinaru svaka ti dala. Hvala Bože što postojiš.
PeppermintSA
Kakav salto mortale nadrikoluministe Čulića. Zar ga nisi ti najviše pljuvao kad je došao??
19211921
ceSoloInter
tako je braco, samo SDA !
.ebote izdajnicki SDA na celu sa izdajnikom Bakirom Izetbegovicem, Bakir Izetbegovic i Fikret Avdic mogu zajedno kao izdajnici. Ja obicno ne volim o politici na sportskim portalima, ali nisam mogao biti ravnodusan pa ne odgovriti ovome ljubitelju sda stranke.
ceSoloInter
ma brate zajebavam se, nego mi interesantno sto je naslov upravo slogan SDA stranke
gumenakita
kasno ti je za kajanje,hahahha,vec si na banderi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.