Cirkus na Mestalli: Odluka suca i suze Cristiana Ronalda obilaze svijet

Nevjerovatna situacija

Cirkus na Mestalli: Odluka suca i suze Cristiana Ronalda obilaze svijet

Pravi cirkus gledaju u ovim trenucima navijači na Mestalli.

U toku je utakmica između Valencije i Juventusa u okviru 1. kola grupne faze Lige prvaka, a sredinom prvog dijela meča crveni karton je dobio Cristiano Ronaldo.

Nakon jednog duela bez lopte sa Morillom, glavni sudac Felix Brych je nakon konsultacije sa pomoćnikom odlučio da pokaže crveni karton Portugalcu.

Na snimku se nije baš najbolje vidjelo šta je konkretno Ronaldo uradio i koliko je uopšte bilo kontakta između njega i defanzivca domaćih, ali se vidjelo da je Ronaldo odmah nakon pokazanog crvenog kartona počeo da plače.

Portugalac se nikako nije mogao smiriti te je sav u suzama napustio teren Mestalle nakon što je molio suca da razmisli još jednom.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video prilogu:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Konj konjski
A mogu tek zamisliti koliko je plakao kad je cuo da su bila 2 penala hahahhahaha
47 5
Edin Merlin
Sudija smece obicno,iskasapio Juventus !!!! FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!
40 29

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi