Monchi: Trebala im je motivacija, zato su prodali Cristiana Ronalda
(Foto: EPA)

Sportski direktor Rome tvrdi

Monchi: Trebala im je motivacija, zato su prodali Cristiana Ronalda

M. Šljivak

Madridski Real je tokom ljeta odlučio da proda najboljeg fudbalera svijeta Cristiana Ronalda torinskom Juventusu.

CR je nakon devet godina napustio Kraljeve, a sportski direktor Rome Monchi tvrdi da zna razloge zašto se Real tako lako odrekao Portugalca.

"Kada tim osvoji tri Lige prvaka zaredom, teško je pronaći dodatnu motivaciju. Prodaja Cristiana je možda ta motivacija koju je tim trebao, jer žele dokazati da titulu mogu osvojiti i bez njega. Motivacija je ključna", rekao je Moncho.

Sportski direktor Vučice ima dva zanimljiva kandidata za titulu prvaka Evrope.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Osvajač Lige prvaka? Ne bi me čudilo da to budu City ili Liverpool", kratko je istakao Monchi pred večerašnji meč protiv Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Kao prvo.Ronaldo nije najbolji fudbaler svijeta.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi