6

Komentari (6)

Plavi_Strumf
Mozda al u zadnje dvije sezone, jarane kad je igro u Dortmundu i Sevilji nije meda mogo, isto onaj Virgil fol najbolji stoper u zadnjih 10 godina, alo ba lik odigro dvije sezone u životu kako moze biti najbolji??
mer12
prosle sezone nista, mali igracza male utakmice protiv velikih se ne visi...penal decko
Zoilomas
rifresh
Pa trenutno i jeste a kvalitetan je igrač i jedan od najboljih strijelaca sto govori i njegova sveukupna statistika.
dda27
Postig'o je 25 a ne 22 gola kao sto ste naveli, pripremite se malo za pisanje clanka. Po misljenju njegovog menedzera, a koje je subjektivno je najbolji, i tako ce i ostati, u realnosti najbolji nije, da je dobar jeste... Lewandowski (10 golova u Ligi prvaka, 22 u Bundesligi itd, preko 50 golova prosle godine, Salah, Mane, Haaland... itd svi oni su realno bolji napadaci, ali menadzer je tu da hvali svog pulena, ovaj put previse subjektivno
DamirT
Ne provaljuj se...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.