"Ciro Immobile je najbolji napadač u Evropi"

Tako kaže njegov menadžer

"Ciro Immobile je najbolji napadač u Evropi"

Ciro Immobile ne posustaje. Iza Lazija je 21 kolo Serije A, a sjajni napadač na svom kontu već ima 22 gola u italijanskom šampionatu.

Šta više, Ciro Immobile je trenutno vodeći u utrci za Zlatnu kopačku, a iza njega su trenutno Robert Lewandowski, Timo Werner, Cristiano Ronaldo, Haaland...

Lazio predvođen sjajnim Immobileom je trenutno treći, a ako sutra pobijedi Veronu može prestići ekipu Intera na drugoj poziciji tabele Serije A.

Immobileov menadžer Alessandro Moggi je uvjeren da je njegov klijent trenutno najbolji napadač u Evropi.

"Mislim da je trenutno najbolji napadač, ne samo u Italiji, nego u čivatoj Evropi", rekao je Moggi za TMW Radio, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Vidjeti Lazio tako visoko na tabeli nije slučajnost. To je zbog napornog rada, a sportski direktor igli Tare radi sjajan posao već nekoliko godina. Koristi inferiorne resurse, u odnosu na mnoge druge klubove, i gradi kompetitivnu ekipu koja se može boriti čak i za Scudetto".

Podsjetimo, Ciro Immobile je u Lazio došao 2016. godine iz Seville. Od ljeta 2016. do danas Immobile je skupio 162 utakmice u dresu Lazija, a postigao je 114 golova i upisao 31 asistenciju.

Top Komentari

Plavi_Strumf
Mozda al u zadnje dvije sezone, jarane kad je igro u Dortmundu i Sevilji nije meda mogo, isto onaj Virgil fol najbolji stoper u zadnjih 10 godina, alo ba lik odigro dvije sezone u životu kako moze biti najbolji??
1 3
dda27
Postig'o je 25 a ne 22 gola kao sto ste naveli, pripremite se malo za pisanje clanka. Po misljenju njegovog menedzera, a koje je subjektivno je najbolji, i tako ce i ostati, u realnosti najbolji nije, da je dobar jeste... Lewandowski (10 golova u Ligi prvaka, 22 u Bundesligi itd, preko 50 golova prosle godine, Salah, Mane, Haaland... itd svi oni su realno bolji napadaci, ali menadzer je tu da hvali svog pulena, ovaj put previse subjektivno
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi