Ciro Immobile presretan što Ronaldo nije prošle sezone igrao u Seriji A

"Hvala Bogu pa sam imao vremena..."

Ciro Immobile presretan što Ronaldo nije prošle sezone igrao u Seriji A

Cristiano Ronaldo je ovog ljeta pojačao Juventus, a još uvijek pristižu reakcije na dolazak fenomenalnog Portugalca u italijansku Seriju A.

O Cristianovom transferu u Juventus imao je šta reći i sjajni napadač Lazija Ciro Immobile koji se prošle sezone okitio titulom najbolje strijelca Serije A sa 29 postignutih golova.

"Hvala Bogu pa sam imao vremena doći do titule najboljeg strijelca", kratko je poručio Immobile koji se izgleda nakon dolaska Ronalda u Italiju sam otpisao iz utrke za italijansku Zlatnu kopačku u novoj sezoni.

Inače, 28-godišnjem Immobileu je prošlosezonska titula najboljeg strijelca Serije A bila druga u karijeri, pošto je do istog podviga stigao i u sezoni 2013/2014 kada je uspio postići 22 gola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi