Corriere dello Sport: Pjanić ostaje u Juventusu i potpisuje novi ugovor

Ipak ništa od transfera?

Corriere dello Sport: Pjanić ostaje u Juventusu i potpisuje novi ugovor

Čini se kako će bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić na kraju ipak ostati član Juventusa, uprkos brojnim interesima drugih klubova.

Italijanski mediji od početka prelaznog roka pišu kako bi Pjanić mogao otići iz Juventusa, a u prvom redu da ga dovedu bili su Barcelona, Chelsea i Manchester City.

Ipak, danas Corriere dello Sport prenosi kako od tog transfera neće biti ništa jer niko od navedenih klubova ne želi ponuditi 100 miliona eura koliko Juve traži, a osim toga navodno je i Pjanićeva želja ostanak u Torinu.

Pomenuti izvor prenosi da će Juve nakon završetka prelaznog roka Pjaniću ponuditi novi ugovor koji bi ga u Torinu trebao ostaviti do 2022. godine, a po kojem bi trebao zarađivati oko sedam miliona eura godišnje, umjesto dosadašnjih pet.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je trenutno na pripremama Juventusa u Sjedinjenim Američkim Državama, a jučer je rekao:

"Nemam šta da kažem o transferu, uvijek postoje te glasine, a ja sam samo skoncentrisan na trening kako bi postao što bolji. Ostalo ne zavisi od mene", poručio je Pjanić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Naravno da ostaje,neće ga niko.
0 12
king11
dobra vijest, valjda če sad da odustanu od onog drveta milinković-savića
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi