"Da sam još predsjednik, razmislio bih o dovođenju Ronalda"

Tako kaže Massimo Moratti

"Da sam još predsjednik, razmislio bih o dovođenju Ronalda"

Bivši predsjednik Intera Massimo Moratti poručio je u razgovoru za Rtv San Martino da bi i on razmislio o dovođenju Cristiana Ronalda, da je još uvijek predsjednik Intera.

Podsjetimo, Juventus je prije nekoliko dana ozvaničio dolazak jedne od dvije najveće fudbalske zvijezde u 21. stoljeću, a Moratta je iskoristio priliku da im čestita na tome.

"Da sam ja još uvijek predsjednik Intera, razmislio bih o tome (o dovođenju Ronalda). Juve je stvari obavio dobro, sviđa mi se kako su navijači iznenađeni, ovo je pravi poklon za njih. Sličnu situaciju sam imao kada sam doveo Ronalda (Brazilca). Čestitam Juventusu jer je napravio prelijepu stvar", poručio je Moratti.

Podsjetimo, Moratti je bio predsjednik Intera od 1995. do 2013. godine, a za to vrijeme je doveo nekoliko ogromnih fudbalskih zvijezda kao što su Roberto Carlos, Christian Vieri, Adriano, Zlatan Ibrahimović ili Hernan Crespo. Naravno, njegov najveći uspjeh je dovođenje Brazilca Ronalda iz Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Svemu dodajmo da je Juve Ronalda platio nešto malo više od 100 miliona eura, a Portugalac će u redovima Juventusa zarađivati 30 miliona. Inače, potpisao je ugovor na četiri godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti