Ćiro o Srbiji: Igraće značajnu ulogu na SP
Foto: EPA

Trener svih trenera poručio

Ćiro o Srbiji: Igraće značajnu ulogu na SP

M. Šljivak

Nekadašnji selektor reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević smatra da će selekcija Srbije igrati značajnu ulogu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Gostujući na N1 televiziji trener svih trenera je izrazio veliko zadovoljstvo činjenicom da će Srbija nakon dugo vremena igrati na jednom velikom takmičenju i ističe kako bi mogli biti važan faktor na Mundijalu.

"Toliko su jadni čekali da se plasiraju na veliko takmičenje. Imali su igrače u najboljim klubovima Evrope, ali nikad ih nije bilo na velikoj smotri. Sretan sam da su napokon uspjeli, dugo su čekali i zaslužili su to. Gotovo sam siguran da će igrati značajnu ulogu u Rusiji", rekao je Blažević.

Srbija je posljednji put na velikom takmičenju nastupila na SP u Južnoj Africi 2010. godine, a nastup su završili u grupnoj fazi takmičenja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi