Ćiro optužuje: Portugal je kupio utakmicu protiv BiH

Nekadašnji selektor BiH

Ćiro optužuje: Portugal je kupio utakmicu protiv BiH

Miroslav Blažević izjavio je da je Portugal 2009. godine u baražu protiv BiH kupio utakmicu.   

Veliku pažnju javnosti privlači utakmica osmine finala Evropskog prvenstva između Hrvatske i Portugala, a povodom toga mediji iz susjedstva kontaktirali su Miroslava Blaževića koji u prošlosti nije imao sreće protiv Portugala.  

"Dobijamo lagano Portugal. Kako zaustaviti Ronalda? Bez po muke. Ma kakav Ronaldo, taj ti je najveće razočarenje na Evropskom prvenstvu. Ništa nije pokazao", kazao je bivši selektor bh. reprezentacije i potom nastavio:

"Ma je*o vas Portugal, baš me briga za njih. S kim god da igraju, uvijek navijam protiv njih iz ličnih razloga", ističe popularni Ćiro.

Blažević je potom izrekao šokantne optužbe na račun Portugala.

"Portugalci kupuju utakmice. Vodio sam Dinamo 1982. godine protiv Sportinga i tada su kupili utakmicu, zatim su u baražu za Euro 2009. godine kupili utakmicu protiv BiH. Tada sam bio selektor Zmajeva. To što pričam je istina. Da neće možda da me uhapse? Ako imaju obraza, nek dođu i kažu mi u lice da nisu kupili", kazao je Blažević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi