"Srbija kvalitetna kao Hrvatska"

Hrvatski trener smatra

"Srbija kvalitetna kao Hrvatska"

Proslavljeni hrvatski trener Ćiro Blažević mišljenja je da selekcija Srbije ima veoma kvalitetne igrače i da bi mogla napraviti dobre rezultate na velikim takmičenjima.

Takođe, Blažević je iznaneđen činjenicom da "Orlovi" uz neosporan kvalitet proteklih godina bilježe evidentan pad.

"Srbija je kvalitetna kao Hrvatska, pravo je čudo da niste našli put i čovjeka koji bi poveo tu mladost i napravio rezultat adekvatan tom kvalitetu. U fudbalu nema demokratije, tu vlada anrahija i zato mislim da Muslin, koga dobro poznajem, mora da uozbilji igrače, da od njih napravi marince, jer fudbal je rat, istina viteški, ali bez reda i discipline nema rezultata", rekao je Blažević za Sport FM radio te je dodao:

"Kroz istoriju naši ljudi su stalno ovdje bili pod nekom okupacijom i onda smo morali izmišljati fore da bismo egzistirali. To se sad prenijelo na fudbal i zato igrači odavde mnogo vrijede i igraju u najvećim klubovima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi