Cisse prešao s riječi na djela i ponudio se dvjema francuskim ekipama

Želi doći do 100 golova u karijeri

Cisse prešao s riječi na djela i ponudio se dvjema francuskim ekipama

Nekadašnji napadač Liverpoola, Marseillea, Lazija i još brojnih klubova Djibril Cisse odlučan je u namjeri da se vrati profesionalnom fudbalu.

On je u nekoliko intervjua koje je dao proteklih sedmica naglasio kako se želi vratiti u Ligue 1 jer mu nedostaju četiri pogotka kako bi došao do cifre od 100 golova u toj ligi.

Na njegov vapaj za sada su se oglušili klubovi koji se takmiče u francuskom prvenstvu, pa je Cisse odlučio da krene pojedinačno s molbama.

Tako se, prema pisanju Maxifoota, ponudio dvjema ekipama - Nimesu i Dijonu u nadi da će mu ponuditi šansu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, on je rekao kako namjerava igrati besplatno dok ne dođe do cifre od 100 golova tako da je rizik za ekipu koja ga potpiše nikakav.

Također, iznio je očekivanje da četiri gola, koliko mu nedostaje, može postići za dva ili tri mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi