Čistka u svlačionici Chelseaja: Na zimu odlaze trojica?

Mourinho želi promjene

Čistka u svlačionici Chelseaja: Na zimu odlaze trojica?

Jose Mourinho će, prema svemu sudeći, ostati na klupi Chelseaja unatoč lošim ovosezonskim rezultatima.

Ruski milijarder Roman Abramović vjeruje da Jose Mourinho može vratiti Chelsea na pobjednički kolosijek, a portugalskom treneru za to su potrebne i određene promjene u timu.

Marca je objavila da će Mourinho u januarskom prijelaznom roku počistiti "trule jabuke" iz svlačionice i navodno među prvima koji će krenuti ka izlaznim vratima Chelseaja su Eden Hazard, Cesc Fabregas i Diego Costa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mourinho ozbiljno razmišlja i o mogućim pojačanjima ukoliko ostane na klupi Chelseaja. Listu želja navodno predvode Higuain iz Napolija i Chicharito koji od ove sezone nastupa za Bayer Leverkusen. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.