9

Komentari (9)

Bhf
Kaze Man City postao velikan?Velike pare trose po tome jesu postali velikan.
jugjejedan
Kompany bolji od Vidica ili Ferdinanda
bhodzic
Sva trojica su trebala biti, jer kompany je znao igrati i desnog beka, pogotovo na početku karijere. Sve u svemu, ovdje je možda 50% stvarno stanje. Ostalih 50% su mogli biti drugi igrači
bhodzic
E čuj ngolo kante. Ovo glasali dječaci koji prate PL od 2015.
Syr
nemozetako
To nezasluzeno?? pogledaj malo spisak ovih igraca pa vidi jel on nezaskuzeno ili nije. Covjek prvak Engleske 2 puta, msm i Kup Uefa. Svjetski prvak sa Francuskom. Kvalitetnijeg igraca od njega u svijetu na njrgovoj poziciji nema!
bhodzic
Znači i ti sine brute
bhodzic
@nemozetako dečko od 2009 pa do sada bilo je vrhunskih veznih igrača, čak i u poznim godinama. Evo jednog ću koji je sugurno trebao biti: Lampard. Otiđi na transfermarkt.de i otovri ekipu po ekipu od 2009.pa ćeš vidjeti da je bilo i veznjaka i odbrambenih i još neki napadač koji je hladno mogao ući u ovih 11
nemozetako
To stoji alo ako cemo onda pricati bilo je sjajnih igraca koji zasluzuju biti ispred Arnolda De Bruynea ili Kompanya. Mnogo bolji fudbaleri su bili Terry Lampard Drogba Suarez . Ako vec navodis navedi i ostale koji ne zasluzuju a ne samo Kantea.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.