City ga je platio 65 miliona eura, ali on se u januaru vraća u Španiju?
Cancelo je od posljednjih šest utakmica Cityja četiri bio na klupi i nije ulazio u igru

Navijači su na njegovoj strani, ali Guardiola mu ne vjeruje

City ga je platio 65 miliona eura, ali on se u januaru vraća u Španiju?

S. Pašalić

Manchester City bi u januarskom prelaznom roku mogao ostati bez nekih igrača, a jedan od njih bi mogao biti Joao Cancelo.

Desni bek engleskog tima je odigrao 15 utakmica ove sezone u svim takmičenjima, ali je od toga samo 6 bilo u Premier ligi, a u posljednje vrijeme je ostajao na klupi i nije ulazio u igru u mnogim mečevima.

Minhenski Bayern je navodno zainteresovan za 25-godišnjeg Portugalca, ali španski Super Deporte piše da i Valencia želi vratiti igrača koji je nekada nosio dres ovog kluba.

Cancelo je na Mestallu stigao 2014. godine, ali je već godinu dana nakon toga otišao na posudbu u Benficu iz koje je i došao, a zatim i u Inter, da bi nakon toga bio prodan Juventusu za nešto više od 40 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovog ljeta je stigao u City za čak 65 milina eura, ali nije se najbolje snašao pa Valencia želi iskoristiti priliku.

Šišmišima je prema izvještajima rješavanje pozicije desnog beka primarni cilj s obzirom da Thierry Correia koji je ovog ljeta stigao u klub nije opravdao očekivanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi