City je Liverpoolu priredio slatku osvetu za prošlu sezonu

Prekinuli im niz bez poraza

City je Liverpoolu priredio slatku osvetu za prošlu sezonu

Trebalo je proći 21 kolo da Liverpool upiše prvi poraz u ovoj sezoni Premier lige.

Prvoplasirani tim tabele pao je na najtežem ispitu, na gostovanju kod aktuelnog prvaka Manchester Cityja od kojeg je izgubio sa 2:1.

City je tako prekinuo Liverpoolov niz bez poraza a, interesantno, tako se osvetio svom rivalu koji mu je prošle godine učinio isto.

U sezoni 2017/2018. Manchester City je bio bez poraza sve do januara kada je izgubio od Liverpoola, a ove sezone su se uloge promijenile i čini se da će prvenstvo biti zanimljivije nego ikada.

Do ove utakmice je Liverpool imao sedam, a sada ima četiri boda više od Manchester Cityja i uzbuđenja tek slijede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti