City je sinoć izbacio Real Madrid, ali njemu nije bilo do slavlja nakon utakmice

Emotivna objava Davida Silve

City je sinoć izbacio Real Madrid, ali njemu nije bilo do slavlja nakon utakmice

E. Čaušević

Manchester City se uspio plasirati u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dva meča slavili protvi Real Madrida sa 4:2.

Građani su obje utakmice dobili sa po 2:1, te su se zasluženo našli u četvrtfinalu koje će se od naredne sedmice igrati u Lisabonu. Pep Guardiola konačno ima tim koji juriša na trofej Lige prvaka, a protiv Reala su pokazali da će biti ozbiljan kandidat za prvaka Evrope.

Igrači Cityja sinoć su znali kako da proslave pobjedu protiv kraljevskog kluba, ali jednom igraču engleskog kluba nije bilo baš do slavlja nakon utakmice.

Naime, u centru pažnje bio je David Silva koji je na Twitteru objavio emotivnu fotografiju nakon meča. Za njega je ovo bio posljednji meč na Etihadu jer na kraju sezone napušta klub.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Silvi ističe ugovor s Građanima i nakon deset godina će potražiti novi klub, ali se od Etihada oprostio na najbolji mogući način.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MHSEAD
real je ispao jer nijeigrao luka modric mozda 5-10 minuta za vise nije iao nisnage.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije