Kultne slike s Etihada poslije meča: Samo njih dvojica, samo dvije legende i samo jedno pitanje...

Zidane i Guardiola ostali sami na stadionu

Kultne slike s Etihada poslije meča: Samo njih dvojica, samo dvije legende i samo jedno pitanje...

Manchester City i Real Madrid večeras su na Etihadu igrali revanš osmine finala Lige prvaka. 

City je slavio sa 2:1 i prošao u četvrtfinale, a nakon meča treneri Pep Guardiola i Zinedine Zidane ostali su sami pored aut linije.

Dvije legende, koje kao treneri skupa imaju pet titula prvaka Evrope, pričali su nekoliko minuta, a to nije promaklo fotoreporterima i kamermanima.

Ziasta ih je bilo lijepo vidjeti u ugodnom razgovoru nakon vrlo važnog meča. 

To pokazuje da su prije svega veliki prijatelji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ostaje samo pitanje šta su rekli jedan drugome...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jack28
Pepson je trenerski mag. Red bi bio da uzme tu Ligu prvaka sa Cityem a da, ako ikako može, u finalu popiša Bayern, Minkenski Bayern
6 13
Kockasecera
Definitivni je Guardiola pravi fudbalski znalac. Kakav presing ljudi prave, ocekivano se desavaju greske protivnickih igraca. Jos ovo i nije onako kako je imao u Barceloni. Ona igra je ipak neponovljiva.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi