City ne odustaje: Stigla ponuda za Mahreza koju Leicester ne može odbiti

Alžirac seli na Etihad?

City ne odustaje: Stigla ponuda za Mahreza koju Leicester ne može odbiti

Endin Čaušević

Posljednji dan januarskog prelaznog roka već nam je donio nekoliko velikih transfera, ali čini se da nas očekuje još uzbudljivija završnica.

Pep Guardiola je ove sezone na pojačanja potrošio skoro pola milijarde, no očito je da se španski stručnjak ne želi tu zaustaviti. Manchester City je posljednjeg dana prelaznog roka odlučio da svim silama pokuša dovesti Riyada Mahreza iako Leicester baš i nije raspoložen za prodaju Alžirca.

S Etihada jutros je stigla ponuda od oko 60 miliona eura za Mahreza, no čelnici Leicestera su je ekspresno odbili. Međutim, to nije smanjilo interes Građana, a na adresu Lisica prije nekoliko minuta stigla je ponuda koju će Leicester teško odbiti.

Naime, Manchester City ponudio je 70 miliona eura za Mahreza, ali to nije sve. Kako prenosi Sky Sports, City će u transfer uključiti i jednog igrača koji će otići u suprotnom pravcu. Još uvijek nije poznato o kojem igraču se radi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi