Loše vijesti za City i Sanea: Teže oštećeni ligamenti zgloba

Nakon stravičnog starta

Loše vijesti za City i Sanea: Teže oštećeni ligamenti zgloba

Midhat Šljivak

Fudbaler Manchester Cityja Leroy Sane doživio je povredu u meču FA Kupa protiv Cardiffa.

Na njega je tokom prvog poluvremena žestoko startovao defanzivac Cardiffa Joe Bennett, a 22-godišnji njemački fudbaler nije mogao nastaviti ovaj duel.

Ponovljeni snimak je pokazao da je start bio zaista stravičan. Bennett je nakon svega prošao samo sa žutim kartonom, ali će zato Sane propustiti ključni dio sezone.

Manchester City večeras je potvrdio kako su Saneu povrijeđeni ligamenti zgloba. Radi se o težem oštećenju i sjajni krilni igrač bi mogao propustiti nekoliko narednih mjeseci, ali se još uvijek ne zna koliko će tačno biti van terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sane je ove sezone blistao u dresu Građana. Igrao je zaista odlično i postigao je sedam golova uz 12 asistencija 27 nastupa za City.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti