Nije ni počelo, a Kraljevi već moraju na centar

De Bruyne pogodio

Nije ni počelo, a Kraljevi već moraju na centar

E. Škorić

Spektakl na Etihadu počeo je sjajno - ranim golom Manchester Cityja.

Manchester City ugostio je Real Madrid i želi što bolji rezultat pred revanš na Santiago Bernabeu, a prepune tribine Etihada već su u drugoj minuti počele slaviti.

Kevin de Bruyne se sjajno ubacio i glavom loptu poslao u mrežu Courtoisa nakon sjajnog centaršuta Mahreza.

Niko nije mogao očekivati ovakav početak, no to će nam samo dati više razloga da ostanemo do kraja uz male tv ekrane i da uživamo u što uzbudljivijem nogometu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gol možete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...evo ga 2:0...rekoh ja danas,razmontirat ce ih City na zalost...gdje ce ovi penzioneri u veznom redu Reala izaci na kraj sa ovom uigranom masinerijom predvodjenom De Bruyneom...4:0 na kraju,lao sto sam i najavio...nadao sam se da ce Real izvuci neki rezultat koji ce donijeti neizvjesnost u revansu,ali City ce tu odmarati prvotimce za prvenstvo.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi