City u ponudu za Pogbu uključuje Džeku ili Jovetića?

Građani žele francuskog veznjaka

City u ponudu za Pogbu uključuje Džeku ili Jovetića?

Juventus i Manchester City su počeli pregovore ono prelaska Paula Pogbe u redone Građana. Francuski veznjak u redovima Stare dame meta je mnogih evropskih velikana, ali klub s Etihada očito želi da pobijedi u utrci za potpis sjajnog Francuza, piše Gianluca Di Marzio, italijanski novinar koji ima itekako dobre konekcije među pojedinim fudbalskim agentima.

Manchester City u narednom period želi započeti rekonstrukciju svoje ekipe u koju su spremi uložiti ono 300 million eura, a pored Pogbe klub našeg Edina Džeke zainteresovan je i za Liverpoolovog Raheema Sterlina i Wolfsburgovog Kevina De Bruynea.

Veze između Juventusa i Manchester Cityja su odlične, a Pogbin eventualni prelazak na Etihad značio bi i to da bi u transfer mogli biti uključeni i neki od sadašnji fudbalera Građana, a Di Marzio smatra da bi Kolarov, Džeko, Nasri ili Jovetić mogli put Torina.

Spominje se i Yaya Toure, ali Torinezi očito nisu zainteresovani za veznjaka Obale Slonovače, koji je jedna od glavnih meta Intera, a Bianconeri nisu spremni da potroše 8,5 miliona eura godišnje na fudbalera kojem su 32 godine.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.