Cityju sinoć ništa nije išlo po planu: Pep bijesnio čim je stigao na Anfield

Pojavio se snimak dolaska delegacije Manchester Cityja na stadion Liverpoola

Cityju sinoć ništa nije išlo po planu: Pep bijesnio čim je stigao na Anfield

Liverpool je sinoć šokirao fudbalsku mašineriju Pepa Guardiole i na svom Anfieldu slavio sa 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Manchester City, posebno u prvom poluvremenu, nije ličio na ekipu koju smo navikli gledati ove sezone, a Liverpool je sva tri gola postigao u rasponu od 19 minuta (od 12. do 31. minute).

Fudbaleri i stručni štab Cityja su imali i vatren doček pred samim Anfieldom s obzirom da su hiljade navijača Liverpoola dolazak autobusa Građana ispratile uvredama, a zatim i bacanjem raznih predmeta prema samom autobusu.

Klupski autobus City je oštećen tom prilikom, a iz Liverpoola je ubrzo stiglo i izvinjenje. Ipak, moguće je da je ovakav doček na putu do Anfielda potresao fudbalere Cityja, dok se danas pojavio snimak Pepa Guardiola koji je bio bijesan kao ris po dolasku na stadion Liverpoola zbog svega što se izdešavalo delegaciji i fudbalerima Građana.

"Hvala što ste nas zaštitili", poručio je sarkastično nekoliko puta Guardiola osoblju i osiguranju na stadionu, pa dodao:

"Hvala vam puno. Cijenimo sve što ste uradili... Stidite se".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očigledno je Guardiola bio izuzetno ljut zbog neugodnosti prilikom puta ka Anfieldu, a navodno je već pokrenut postupak protiv Liverpoola zbog napada na autobus Cityja i propusta u organizaciji sinoćnje utakmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi