Iz Ćivićeve poruke podrške Zmajevima "frcaju" emocije

Zbog povrede propušta meč

Iz Ćivićeve poruke podrške Zmajevima "frcaju" emocije

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će na Grbavici odmjeriti snage sa Sjevernom Irskom.

Biće to duel polufinala baraža za odlzaka na Evropsko prvenstvo, a našem nacionalnom timu nedostajat će nekoliko reprezentativaca.

Među onima koji večeras neće biti na Grbavici je i Eldar Ćivić koji je preko društvenih mreža uputio poruku podrške svojim reprezentativnim saigračima.

"Nažalost, prvi put nakon više od dvije godine zbog povrede nisam u mogućnosti da vam pomognem. Ipak, iako sam fizički odsutan, srcem sam uz Vas i vjerujem da će te večeras pokazati zašto nosite sveti dres. Do pobjede Zmajevi", napisao je Ćivić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, Ćivić se našao na spisku selektora našeg nacionalnog tima, Dušana Bajevića, ali zbog povrede je otkazao dolazak na okupljanje, a umjesto njega pozvan je Bojan Nastić.

Top Komentari

AmarBolan
Evo opet po komentarima neki treneri, Bosna ima ja mislim najvise trenera... cak oko 2 milliona trenera. Nije lose!
3 0
TesanjskiBrnjo
E jesi nam i pomogo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi