Kovačević i Ćivić pred iskušenjem karijere!

Ispunjenje sna

Kovačević i Ćivić pred iskušenjem karijere!

A. Čaušević

Adnan Kovačević i Eldar Ćivić su napornim radom i trudom ispunili san o kojem su kao i većina svojih vrašnjaka sanjali na početku svoje karijere.

Ovog ljeta spojili su ih fudbalski putevi, postali su saigrači u Ferencvarošu s kojim su se plasirali u grupnu fazu Lige prvaka.

Prvak Mađarske će nakon 25 godina zaigrati u glavnom dijelu elitnog takmičenja, a današnji žrijeb uopšte nije mazio klub iz Budimpešte.

Kovačević i Ćivić će se naći pred najvećim iskušenjem u dosadašnjem dijelu karijere jer će igrati protiv dva najpopularnij igrača današnjice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Ferencvaros se našao u grupi sa Juventusom i Barcelonom što znači da će igrati protiv Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Četvrti član grupe G je Dynamo Kijev.

Nema dileme da će utakmice protiv Barcelone i Juventusa za Kovačevića i Ćivića biti nezaboravno iskustvo, ali i definitivno ispunjenje sna da igraju protiv najboljih na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi